Ο Πολύτιμος και η Εύη μοιράζονται τις εμπειρίες τους από το contact-making seminar στη Κωνσταντινούπολη!

Δύο Έλληνες – ο Πολύτιμος και η Εύη – εκπροσώπησαν την «I-Participate» στο contact making seminar «Drop Effect: Creating Sustainability in Youth Projects» που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, στις 17-23 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ο σκοπός του σεμιναρίου ήταν να δημιουργηθεί ένα σταθερό δίκτυο οργανώσεων οι οποίες θα μπορούν να συνεργάζονται σε προγράμματα για τη νεολαία και να δημιουργήσουν δομές που θα έχουν μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στους νέους.
Τριάντα youth workers  από 15 διαφορετικές ΜΚΟ, από την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βόρεια Μακεδονία, την Κροατία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη Λιθουανία, συγκεντρώθηκαν στην όμορφη περιοχή του Polonezkα για να επιτύχουν αυτό τον σκοπό.
Κατά τη διάρκεια εφτά ημερών έντονης εργασίας, όλοι μαζί, όχι μόνο κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε 10 Erasmus + programmes, αλλά και δημιουργήσαμε διεθνείς φιλίες και συνεργασίες για μελλοντική συνεργασία. Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το πρόγραμμα Erasmus +, τον σκοπό του, τις βασικές ενέργειες του και τις ευκαιρίες χρηματοδότησής του, όπως επίσης και μερικές προτάσεις για τη συγγραφή και τη διαχείριση σχεδίων.

Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  στην ομάδα του I-Participate και του Youth Work Association που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε αυτό το πρόγραμμα! Θα χαρούμε να εργαστούμε μαζί σας και σε επόμενα προγράμματα στο εγγύς μέλλον!